С И Н Д И К A Л Н А   О Р Г А Н И З А Ц И Ј А
EЛЕКТРО-БИЈЕЉИНА

+387 65 002 003 (218)
sindikat@elektrobijeljina.com
×

Предсједник Одбора синдиката Електропривреде Републике Српске Зоран Мићановић био је данас у радној посјети Синдикалном одбору Електро-Бијељине. Радном састанку је присуствовао и директор ЗП Електро-Бијељина Недељко Ћорић са којим су чланови Синдикалног одбора овог предузећа и први синдикалац Електропривреде РС размјенили веома корисне информације и разјаснили нека нејасна питања у вези са радом синдиката.

 

Директор Ћорић је обсвјестио Синдикални одбор да наредна плата иде уз примјену свих правилника. Констатовано је да Управа и Синдикат имају изузетно висок степен сарадње. Међусобно се уважавају, заједнички постављају и реализују циљеве свјесни чињенице да су на заједничком задатку и да имају заједницки интерес.

Оцијењено је заједно са предсједником Одбора синдиката ЕРС да је Синдикална организација Електро-Бијељина најактивнија од свих синдикалних организација дистрибутивних предузећа.

Синдикални одбор Електро-Бијељине са пуно пажње прати рад Актива жена и младих на нивоу Синдиката Електропривреде РС, даје пуну подршку предсједници Актива и захтијева од свог Актива да прате активности у осталим зависним предузећима, те да у Активу жена и младих Електро-Бијељине се крене са акцијом љекарских прегледа жена.

На састанку је задужена предсједница Актива жена и младих Електро-Бијељине, да са предсједником Синдикалног одбора оде код директора и договоре активности везане око здрајственог прегледа.

Овом приликом предсједник Одбора синдиката ЕРС се захваљује предсједнику и члановима Синдикалног одбора Електро-Бијељине на коректном пријему и конструктивној расправи.

Договорена је још тјешња и квалитетнија сарадња два Одбора.

Чланови Синдиката имају могућност куповине на рате.
Молба за исплату једнократне новчане помоћи.
Молба за кориштење синдикалног аута за превоз радника
Документи који су неопходни за функционисање синдикалне организације.
Синдикална организација "Електро-Бијељина" © 2018
Powered by limun.co